Forum Instalatorów i Użytkowników Falowników Fronius
Forum służy do wymiany pomysłów, uwag, spostrzeżeń, rozwiązań… Zapraszamy do aktywnego udziału!
WAŻNE: prośba ogromna o zakładanie nowych wątków, gdy pojawia się nowe zagadnienie. Aktualnie ciągną się pojedyncze tematy (“Kilka
pytań nowicjusza”), które zaczęły się od uruchomienia falownika, a przeszły [wcale nie płynnie] do gwarancji i pomp ciepła. Jak Ci, którzy
przyjdą po nas, mają się w tym odnaleźć???. Pytania nie związane z tematem danego wątku będą usuwane przez Administratora!
Przydatne skrót klawiszy: alt+shift+h = pomoc edytora; alt+shift+z = dodatkowe menu edytora
Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.
Historia falownika
Witam, czy w sieci jest mozliwosc sprawdzenia histori falownika? Rozbudowuje swoja instalacje mam falownik symo 6 kW ale chcialem kupic uzywany 10 kW, pan ktory chce mi taki sprzedac twierdzi ze jest to falownik chuba ze szwecji albo szwajcari nie wiem dokladnie i ze ma dwa lata, twierdzi tez ze moge zadzwonic do firmy fronius i po numerze seryjnym falownika powinni mi potwierdzic cala historie. Probowalem dzwonic ale odzywa sie tylko automatyczna sekretarka. Tylko pytanie czy wogole jest sens probowac sie didzwonic czy faktycznie moga mi takie dane potwierdzic
Witam, czy w sieci jest mozliwosc sprawdzenia histori falownika? Rozbudowuje swoja instalacje mam falownik symo 6 kW ale chcialem kupic uzywany 10 kW, pan ktory chce mi taki sprzedac twierdzi ze jest to falownik chuba ze szwecji albo szwajcari nie wiem dokladnie i ze ma dwa lata, twierdzi tez ze moge zadzwonic do firmy fronius i po numerze seryjnym falownika powinni mi potwierdzic cala historie. Probowalem dzwonic ale odzywa sie tylko automatyczna sekretarka. Tylko pytanie czy wogole jest sens probowac sie didzwonic czy faktycznie moga mi takie dane potwierdzic
Dzień dobry,
proszę napisać maila na pv-support-poland@fronius.com podając numer seryjny falownika.
Pozdrawiam serdecznie
Piotr
Dzień dobry,
proszę napisać maila na pv-support-poland@fronius.com podając numer seryjny falownika.
Pozdrawiam serdecznie
Piotr
Ok, dziekuje za podpowiedz
Pozdrawiam
Ok, dziekuje za podpowiedz
Pozdrawiam