Forum Instalatorów i Użytkowników Falowników Fronius
Forum służy do wymiany pomysłów, uwag, spostrzeżeń, rozwiązań… Zapraszamy do aktywnego udziału!
WAŻNE: prośba ogromna o zakładanie nowych wątków, gdy pojawia się nowe zagadnienie. Aktualnie ciągną się pojedyncze tematy (“Kilka
pytań nowicjusza”), które zaczęły się od uruchomienia falownika, a przeszły [wcale nie płynnie] do gwarancji i pomp ciepła. Jak Ci, którzy
przyjdą po nas, mają się w tym odnaleźć???. Pytania nie związane z tematem danego wątku będą usuwane przez Administratora!
Przydatne skrót klawiszy: alt+shift+h = pomoc edytora; alt+shift+z = dodatkowe menu edytora
Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.
https://www.solarweb.com/Home/GuestLogOn?pvSystemId=c22f66a3-bb42-4b45-be59-44690c7d90b0
https://www.solarweb.com/Home/GuestLogOn?pvSystemId=c22f66a3-bb42-4b45-be59-44690c7d90b0
Twoja instalacja wewnetrzna jest ok. Masz stosunkowo wysokie napiecie zasilania wzgledem poczatku mechanizmu generacji mocy biernej. Impedancja linii wydaje sie znosna. Niestety instalujac PV we firmie warto miec swiadomosc pewnych rzeczy tzn. grozby oplat za energie bierna.
Jak rozwiazac problem? Nie da sie zdalnie. Jak chcesz napisz do mnie na maila. Powiem co i jak, ale i tak bedziesz potrzebowal wizyty osoby z glowa na miejscu glowy :).
Twoja instalacja wewnetrzna jest ok. Masz stosunkowo wysokie napiecie zasilania wzgledem poczatku mechanizmu generacji mocy biernej. Impedancja linii wydaje sie znosna. Niestety instalujac PV we firmie warto miec swiadomosc pewnych rzeczy tzn. grozby oplat za energie bierna.
Jak rozwiazac problem? Nie da sie zdalnie. Jak chcesz napisz do mnie na maila. Powiem co i jak, ale i tak bedziesz potrzebowal wizyty osoby z glowa na miejscu glowy :).
Pewnie że napiszę. Tylko proszę podać adres:)
Pewnie że napiszę. Tylko proszę podać adres:)
Zobacz przy nazwie mojego profilu masz maila w lekko zmienionej postaci (przestawione człony). Popatrz na wlasnego i będziesz wiedział ja zbudować poprawny mój. Nie chcę wklejać wprost żeby nie dostawać spamu. Powodzenia :).
Zobacz przy nazwie mojego profilu masz maila w lekko zmienionej postaci (przestawione człony). Popatrz na wlasnego i będziesz wiedział ja zbudować poprawny mój. Nie chcę wklejać wprost żeby nie dostawać spamu. Powodzenia :).
dzięki za podpowiedz. Poszło
dzięki za podpowiedz. Poszło